Barvismus
Podvečerní záclony
se podobají
ztělesněním Einsteinových
teorií...
Na moment odtrhni oči,
od zářících květů
masožravek...
Bez okamžiků
jako je tento,
kdy na obitých bednách
visí veledíla,
těžko by se žilo
takhle snadno...
Náboženství je mnoho,
to mé
ukrývá se v koutech spektra.
Bůh je žlutý
jak čerstvě vylíhlé kuře
a nerozumí
abstraktním obrazům...
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Javavia, enigman, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)