zklamání
Strašně se trápila, nemohla dál,
někdo ji naději a štěstí vzal.
Ten kdo to způsobil vůbec nic netuší,
sladce si usíná ,spánek nic neruší.
pro mě je hrdinkou,vzdala se života
to já sem srab a ničí mě samota........
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)