Milovaná
lapená
tvým dechem
a chtíčem tvým
ztotožněná
s Tvým spěchem
v hlavě dým
obnažená
před očima tvýma
duše odhalená
zaskočená
pocitama svýma
milovaná
...
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)