Pátek dopoledne
Anotace: Možná znáte ten pocit, že zdi jsou vězení a okno křídla volnosti. Bohužel u nás ve škole je okno vysoko a já jsem maličká..
Utíkám o přestávce od sešitů
do kabinek školních záchodů
mě zemská tíže netíží tu
a okno otevírá svobodu
Stojím na bílém prkýnku
na špičkách na jedné noze
hlavu zvedám k okýnku
k vzdálené obloze
Bílé mraky v dáli plují
a letadla taky
žáci tužky okusují
dnes nepomůžou taháky
S těmi mraky taky plout
a je jedno kam
ze dveří už vyběhnout
svou ruku do tvé dám
Potom spláchnu
své naivní touhy
rukou máchnu
a pátek je tak dlouhý
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Psavec, ewon, Zasr. romantik, CULIKATÁ, greapy
Komentáře (2)
Komentujících (2)