Prázdná duše
Anotace: Své předky zklamat tím že sis vlastně nic nevzal, potomky tím, že pro mě nic nemáš..a jsi prázdný
Dětské oči do duše
koukají ti bez ostychu
odpovědi hledají
však ztrácejí se v tichu
Kde se vzalo slunce
proč se večer v měsíc mění
a že se Země točí
však bez tvého přičinění
Odpovědi nemáš
už nekladeš otázky
tvůj život stal se prázdný
snad neumřeš bez lásky
Snad jak dopis bez písmen
jako láhev dopitá
jak kytara beze strun
tvá duše žití klopýtá
Nemáš co dát
a nic už nepřijímáš
soukromě uvadneš
tak proč se usmíváš?
Stará duše v očích tvých
hledá kousek života
však nenalézá vůbec nic
ze slz čiší prázdnota
Přečteno 430x
Tipy 19
Poslední tipující: labuť, danav, Psavec, hašlerka, Mbonita, ewon, Zasr. romantik, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl, greapy, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)