Křehkost
Anotace: je to na rozsypání
Kus životní cesty
a omrzelost
která mě pronásleduje
jako stín.
Je vlezlá
jako ranní mlha
a já se třesu
jako by zrovna
mělo všechno skončit.
Někdy mě rozpláčou uspěchané ulice
a pobořené domy
které je lemují
jako bych se okolí netýkala.
Jako bych neexistovala.
Jako by mělo všechno
skončit.
Přečteno 260x
Tipy 16
Poslední tipující: malá slečna, ilona, 6thSun, Lucie Teru, enigman, Psavec, Bíša, její alter ego, s.e.n, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)