Nikdy nebudeš obyčejná
Anotace: .tam na druhou stranu drátu
když jsem byla malá
plakala jsem
aby máma nevěděla
chtěla jsem spoustu věcí
třeba střevíčky sluneční paní
tamtoho kluka
s červenými vlasy
a teď vím já
že slzy umějí bolet
.
.
harry potter může cokoli
ale nám
dnes v noci svítí hvězdy
(baterky maj dobitý)
a vypadat příšerně
možná znamená
pyžamo a splihlý vlasy
jenže pod peřinou
a popcornovým sněhem
to stejně žádnej démon nezmerčí
tak co
jsme celý svět
porcelánová panenko
a je jedno co kouříš
a jestli jsi včera nespala
prostě
nikdy nebudeš obyčejná
.
.
Přečteno 323x
Tipy 22
Poslední tipující: Lenake, Alien.v.v.s., teď už nikdo, drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD, Pevya, ilona, Pixie, Bíša, pamp_elka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)