Proměňuji
Proměňuji se stále na vážkách času.
Vážím kříž, který nesu.
Třicet stříbrných
poplatek za každodenní zradu.
Polibkem přivítáš spásu.
Ach ,
jak to bolí vědět,
Že kalich musíme dopít do dna oba dva
a stále nám dolévají...
Přečteno 345x
Tipy 8
Poslední tipující: floreciente, enigman, Bíša, kikiis, Květka Š., danav
Komentáře (0)