Anotace: Psi a víra, to přeci nejde dohromady, ale jde.
Ano, jak jsem se už zmínil..to nemůže být jen náhoda :-)
31.03.2010 15:57:00 | Chancer
parádně napsáno ST
08.03.2010 10:51:00 | Acham
Světlo, láska si poradí i bez zla i tmy. Láska aby existovala zlo nepotřebuje.A nepotřebuje ho ani k tomu, aby zlo týrala, ale zlo týrat lásku potřebuje.Jednou jistě dojde k tomu, že láska bude dávat lásku lásce a zlo bude týrat jen zlo.
06.03.2010 21:16:00 | Jeněcovevzduchukrásného