poslední verš zcela vynahradil zdánlivé nedostatky prvního, jsem nadšena :-) snad proto, že vystihuje mé aktuální pocity.. někdy žasnu, co vedle mě sedí za všestranou umělkyni plnou dynamické hravosti a křehkosti zároveň ;-)
06.03.2010 21:56:00 | Jamesow