Anotace: Tuhle básničku jsem složila v sobotu a včera jsem udělala jednu blbost, když jsem si tu báseň potom přečetla, řekla jsem si co jsem to za debila...
Když svět se s tebou točí
a Ty nevíš kudy kam.
Otevři pořádně oči
a uvidíš, že nejsi sám.
Kolem máš spoustu přátel
co udrží tě nad vodou.
Jen musíš mít vůli pevnou
a vědět co jsi chtěl.