Pahorek
Anotace: Možná se i stalo, že by...:-(
Vzpomeňte na něj,
na hříšníka,
co málem zahynul
při útoku
na pahorek.
Vzpomeňte na něj,
na pacholka,
rukama chytal se
boků holek.
Prevít jeden,
necítil radost
ani vinu,
když usnul
na pahorku
Venušinu.
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: Javavia, CULIKATÁ, hanele m., humus, Jeníček.
Komentáře (2)
Komentujících (2)