Stav beztíže
Odpočívat ve stavu beztíže,
nikdo nic netuší,
nikdo neví, že
mé srdce už nebuší,
že křičet se nesluší,
že má duše je ve stavu beztíže.
Světlo jen kolem proletí,
nastane bezvětří
jen na pár století,
než má duše opět spatří
pravdu o stavu beztíže.
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: jelinek8, Láďa, efeeez, Patěnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)