Mám strach

Mám strach

Anotace: psané jen tak v hodině..

Mám strach ze všeho co ve světě je
Mám strach že nebude už žádná naděje
Mám strach že skončí život zbyde pouhé nic
Mám strach že je spousta lidí co nechcou mi to říct
Mám strach že život běží rychle
Mám strach že smrt se blíží jako krychle
Mám strach .... kdo ví z čeho
Mám strach .... snad ze všeho.
Mám strach
Autor Kšanda :), 06.03.2010
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Heavy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí