Moje mamča
Moje mamča je moc hodná
a já ji mám moc rád.
Moc dobře si sní rozumím
a se svími problémy se jí vždycky svěřím.
Vždycky mě ráda vyslechne
a dobrou radu mi řekne.
I když se sem tam pohádáme,
oba se moc rádi máme.
Za nic na světě bych ji nevyměnil
a nevím jak by sem si bez ní poradil.
Ted´potřebuji ji strašně moc,
její lásku na pomoc........
Přečteno 628x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, ilona, kokyno, nejsembásník
Komentáře (2)
Komentujících (2)