Půlnoc
Anotace: Když máte spoustu starostí...
Stojí na mostě
dívá se dolů
a vypadá tak
nějak znaveně.
Hledí dolů a
asi myslí na
jeho rodinu
jeho holku a
jeho práci a
jeho úspěchy.
A možná žádnou
svou rodinu nemá
a možná žádnou
svou holku nemá
a možná žádnou
svou práci nemá
a možná žádný
svůj úspěch nemá.
Dívá se dolů
na osvětlenou
ulici blízko
jeho bydliště
dívá se dolů
Zastaví tmavý
automobil u
přemýšlejícího
muže s řidičem
v bílém obleku
Muž nasedne za
ním, asi mluvěj
spolu o lidech a
o výškách, nocích
prostě o ničem
...A možná spolu nemluvěj vůbec...
Komentáře (1)
Komentujících (1)