Miluju Tě..
Je mi krásně když můžu být zase vedle Tebe,
Když můžu znovu cítit vůni tvého těla.
Znovu jsem našla sama sebe,
Teď mám všechno, co jsem vždycky chtěla.
I když ty silná slova nikdy neříkám,
Věř mi, já to cítím.
Své city už v sama sobě nehlídám,
Když nás vedle sebe znovu vidím.
Bylo tak nádherné usnout a probudit se vedle tebe,
Nemuset si to jenom přát.
Chtěla bych něco slíbit sama sobě,
Nemůžu, nechci to zklamání znovu znát.
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)