Bez názvu a bez komentu...
Život ve dvou kompromis,
každý má svoje představy,
někdo míň a druhý víc
ustoupí pro klid klamavý.
Po dvaceti letech upálený sen,
večer se vleče s obavami,
po smutné noci z depky den,
společně žít a přece sami.
Duše se touhou rozplakala,
srdce jak kámen tvrdne v hrudi,
nemáš už nic, všechno jsi dala,
proč jeho slova jenom studí?
Přečteno 338x
Tipy 42
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Holis, Labanda, Divoženka1, Sýkorka07, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, divoska_jaja, enigman, vodnař, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)