Slepota
Za víčky Tvých očí
ukryté slzy jsou
jsou tam jen pro mne
a navždy tam zůstanou.
Si slepá od narození
svou krásu však nevidíš
škoda to však není
máš mě a to se cení.
Nevíš jak vypadám
jen představy a ruce tvé na tváří mé Tě vždy rozzáří.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Javavia, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)