Sněhurka

Sněhurka

Anotace: kratičká z podnětu mé depresivní nálady

Sbírka: O smrti vážně nevážně

Bílý sníh padal na lesní krajinu,
všude ticho,jen chvíli křik havrana
narušil klidnou pustinu.
V tom hlubokém lese spí,
dívka černých vlasů a sní.
Ve tváři nach a rudé rty,
v hedvábných šatech na bělosté pleti.
Spí spánkem hlubokým,
nic neslyší, nic necítí.
Leží tam v rakvi skeněné úplně sama,
nad jejím tělem se sklání tělo havrana.
Má roztažená křídla a křičí do noci,
její tělo bezvládné, už jí není pomoci.
Marné je volání černého havrana,
Sněhurka spí navždy, svůj život prohrála.
Autor ninive9, 07.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel