Ptala se mě moje sestra
Ptala se mě moje sestra,
co chci dělat na silvestra?
já ji říkám:Milá sestro,
u nás bude velmi pestro.
Nakoupil sem basu piv,
v troubě krůta voní,
v televizi čekám div,
zkrátka jako loni......
Přečteno 411x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Házté, Pevya, ilona, Trystan ap Tallwch
Komentáře (2)
Komentujících (2)