Anotace: Nějak mi to poslední dobou nepíše (nejspíš lenora), tak jednu loňskou. Nic extra to ale není.
líbí se mi rytmus - pochod myšlenek, bez otálení, bez vytáček, rovnou k cíli
17.12.2005 15:37:00 | Hary_nš
je to hezké! Za slzu/y se přeci stydět nemusíš, i muži přeci pláčou ...Jenom doufám, že ne často.
16.12.2005 20:59:00 | NikitaNikaT.
jj, hodně lidí teď prožívá tvůrčí krizi, snad příjde zase co nejdřív. Děkuju za komentář - jen - moje básničky jsou psané nepravidelně - mým cílem není dosáhnout rýmu. proto tam někdy jsou, jindy zase ne. Ale cením si tvého názoru :)
A tahle tvoje báseňka je moc pěkňoučká.
13.12.2005 13:55:00 | Nausika
Nezoufej,nejsi sám,koho múza opustila,tahle báseň je krásná,mne oslovila.
13.12.2005 12:18:00 | takova