pohádka
každej den balím věci v mojí hlavě
ale ten bordel nejde uklidit
vem nůž a bodni mě snadně
ať dech již nemohu polapit
tys dávno ukradl můj sen
ten můj příběh co konce nemá
po černý noci černý den
snažím se křičet, ústa sou němá
čas zpátky
nic víc bych si nepřála
slyšet hlas
co zve mě vrátky
do pohádky
znova a znova sama se sebou
hádam se o tvoje ústa
znova a znova, čekám než se otevřou
rekneš jen...: Prosím, zůstaň :
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, ilona, kikis, Bíša, Agniezka
Komentáře (0)