Koncept vidění
Anotace: pravda bývá a občas baví. Někdy bolí a někdy nahání strach, tak tuhle, prosím, nevyzraďte
Až skončí myšlenka na minulou noc
Půjdu sněhem bosá domů
S pocitem hříchu zrady a slasti
V hlubokém výstřihu přiznání
Pár opiových snů
Se Saint Laurentem
A bílým práškem nad horním rtem
Který neomlouvá nic
Svět byl tichý
A já našlapovala zlehka
Jako liška co se krade ke kuřátkům
Aby je snědla
Jako opilec co si nerozsvítí ve tmě
Aby nebyl viděný
Tmou
Jsou chvíle co se táhnou
A hodiny co utíkají
Tempem černošského sprintera
Jako bych nevěděla
Kam zařadit tu naši
Ulice bývají po ránu bez lidí
Opuštěné
Nemyté
A veřejně spontánní
Dívám se na svůj dech
Abych z něj mohla rozeznat ten tvůj
Zabarvený šedomodře
Lži se nešeptají
To jen pravda nebývá vykřikovaná
A pravdou zůstává
Že už mě nikdy neuvidíš
Přečteno 298x
Tipy 33
Poslední tipující: Ishtar, susana načeva, l'âme, ilona, zelená víla, Denael, enigman, Psavec, rry-cussete, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)