Noční bdění
Samota bdění
Živená postem
V klenebný oblouk se vzpíná
Po žalmu žalm
Svou bolestí roste
Kdo v úzkostech tmy neusíná
Dohořel knot
Střežené svíce
Mlčky od Alfy k Omeze taje
Bůh otočil list
Sáhl do křtitelnice
Úsvit nastevřel práh jinotaje
Do vitráží duše
Se vlamuje ráno
Po probdělé temnotě svítá
Sten prvního z ptáků
Nebe rozestláno
Zní Kyrie prostřené nad polem žita
Jak kadidla dým
Mlha v úvozech dýchá
Uhlík poslední hvězdy než zhasne
Kdo v samotě bdí
Pije z pramene ticha
Bosý vrací se z krajiny spásné
Přečteno 403x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Zefi, enigman, Jožin z Moravy, Ovádko, René Vulkán, Psavec, Verena, hypertenze, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)