Anotace: Každý ho máme, co nás drží nad vodou.
Marně přemýšlím jestli dnes může být něco poctivého třeba ta Jihlavanka. A zapomenul jsem text, to se někdy stává. Hudbu mám rád podobnou, filmy taky. Proč nejseš žena?
14.10.2010 08:11:00 | umělec2
Jihlavanka..poctivá káva :D
ale notak :) pěkné to bylo :)
08.03.2010 19:09:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Tos napsal skvěle, myslím, že kde kdo se v tem v jistém slova smyslu nande... ano, každý máme na špatnou náladu svůj životabudič.
07.03.2010 22:00:00 | NikitaNikaT.