Anotace: nevím kam ji zařadit kolonka lhostejnost tu není a taky se omlouvám za tu větu ve verších: "ale o lásce snadné je skládat básně!" je to snadné pro zamilovanýho člověka, protože mu jde pak sama od sebe ;-), ale to bývalo, ale nebojte se zase budu milovat;)
od srdce.. znám jen jinak to mám:) láska je jen slovo, co uvnitř má.. když je lhostejnost, co by za to mnozí dali.. láska není lhostejnost a lhostejnost láska..
nemám na to patent..
láska není cukrkandl ani lavor smutku
je to něco uvnitř, co má vše a nic
jen ...
zvu tě na zmrzku..
11.03.2010 23:41:00 | zelená víla
Řéká se, že lidé si mnoho věcí uvědomují až tehdá, ztrácí-li teho druhého... občas se řéká, že má člověk udělat krok k odchodu, jen tak pozná, zda-li za něco stojí... ale... proč by si to člověk měl uvědomovat, až když přinde na lámání chleba?... co v tem druhém má? Nn, žádné takové, to si člověk musí uvědomovat celou dobu... ne trápit druhé a nechat je marně tápat. Zažila jsem cosi, kdy jsem si prostě už řekla, že musím opravdu jít a být hluchá k věcem, které pře tím nešly, až při rozchodu by šly... exstují výjimky, ale těch je ztraceně málo.
08.03.2010 09:26:00 | NikitaNikaT.
..i to často po lásce zbývá na patře nahořklá chuť vína...
přesto ale v srdci okázalá jizva,Někdy opravdu je důležité jít dál a raději se už neohlížet...protože to nás pak hodí zas zpátky na slepou kolej. Pěkně od srdce napsané Labando..tleskám a přeji hodně štěstí ST!!!
08.03.2010 09:23:00 | xoxoxo
Ještě v tom necítím lhostejnost.Ta přijde taky, ale dej tomu čas. T.
07.03.2010 22:39:00 | jaroslava anna