Vzkaz
Do ticha bílých polí
Noc snesla se na křídlech vran
Mlčky prokřehlé stromy
Vzpínají větve k modlitbám
Inkoustem hvězdným na oblohu
Pro Tebe píšu vzkaz...
Šel jsi kam já jít nemohu
v mém srdci však navždy zůstáváš
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Izza, Pythonissa__, CULIKATÁ, Giginka, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)