Bez názvu
Slová bez duše
ako bozky bez lásky
Prázdny výstrel z kuše
ako šíp z kameňa
Kroky ťažké
obraz malebný
Všetky myšlienky bludné
pocit to prijemný
Chyba či omyl
nič to nezmení
Nedá sa to zniesť
z neba ani z pekla
Atómy lásky
pretvorene do citu
Myšlienky zhmotnené
v nekonečne
Život nás učí
nevie o tom, že nás mučí
Píšem tuto báseň
a čas ubieha
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: l'âme, J.U. Ray, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., zelená víla, jaroslava anna, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)