Venku v noci
Anotace: když jsem včera v noci procházel po naší čtvrti se sluchátky v uších, bylo mi dobře a opravdu jsem si dělal, co jsem chtěl, domu mne dohnala až zima :)
Baví mě si venku v noci,
v liduprázdném prostoru
dělat vše jak jiní cvoci,
bez cizího dozoru.
Bez zábran se vrhám prudce,
do noci kde nikdo není,
zachvíli mi zmrznou ruce,
myšlenky se v činy mění.
Hudba v uších mi stále zní,
zima dostává se k mojí kůži.
Padá vločka a co s ní?
Do sněhu se podepíši,
jako správní muži.
Čas od času je třeba, užít si sám trochu srandy,
poddat se pocitům, udělat cokoli.
Povolit si každodenně utažené kšandy
a pohybem vyjádři pocity svému okolí
jednoduše se nechat unést svým tygrem....
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: modrá..., CULIKATÁ, jelinek8
Komentáře (1)
Komentujících (1)