Blahobyt..
Svítí měsíc
sníh
padá
na zápraží
bíle se dívá
bíle sní
chvíle bez příčiny
namalovaná
tají se dech
oněměl i vzdech
v papírech
napsáno
nic
...
jemně nacházet slova
něžně dotýkat se
odevzdávat
cítit
zahlédnout to
co vidí jen
sova
utíkat se schovat
před přemnožením
se
zas a znova
uvěřit
příměřím
...
šeptáš že
zase uvěří
pocitu
že sněží
příměří
že barva jejích vlasů
nemá otěží
ne
soucitu
...
málokdo
uvěří
jejímu
citu
jen v jejích očích
nalezne
kus
blahobytu
Přečteno 300x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, Tacca, enigman, Dota Slunská, hašlerka, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)