Schovka
Anotace: Tak tahle má už také něco za sebou :-()
Hrajeme si na schovku
já a tvoje tělo.
Ukrývá se pod dekou
a říci by se mělo:
Deset, dvacet, třicet,
před pikolou, za pikolou
nesmíš lásko stát
nebo nebudu hrát.
Hrajeme si na schovku
a já křičím úúž.
Šikovně jsi schovaná,
jen se neuduš.
Kousíček tvého těla
prozradil tě snad,
tak mě nedrž za ruku,
musím tě zapikat.
Přečteno 493x
Tipy 12
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, WAYWARD, Mbonita, WhiteSkull, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)