Májové …ásky
Anotace: Na známé rýmy,pro Příbramáky na známá místa, na to aby už tu byl ten máj,lásky čas...
Už zase na Svatý
břízky klopí studem zraky
nad májovými obrázky.
Varhany hrají milostné písně,
těm co věří na lásky.
Už zase na Svatý
důchodci na procházce
usmívají se pod vrásky
a na cestě do písku
hůlkou kreslí
vzpomínkové odpovědi
i otázky.
Jen vyplašený kosák
pokřikuje drze v letu:
Zas někdo v trávě nastydne tu.
Přečteno 344x
Tipy 11
Poslední tipující: Hazentla, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, Mbonita, labuť, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)