Počítání ...
Anotace: **- ... do nekonečna ...
*
*
Mé hodiny počítají Váš čas,
na římsách posraných od holubů,
ve větvích smutečních vrb
v hvízdání stébel trav ...
Proč jen
tak dlouho trvá
si uvědomit
že vše okolo jsou
jen kulisy
a kompars
rozestavěný
k vyplnění času ..
a že je lží
úsporným plamenem
kahance života
prodloužit čas
spravedlivě vyměřený
když je v každého silách
shořet jako nova
v nepřehlédnutelném výboji
divoké energie
škoda že už nic takového
se nestane
a ani
koncem
se nic nezmění ...
jen dál budou
paralelní osudy existovat
a ty
... už nic...
... ... neovlivníš ...
*
*
.
Přečteno 282x
Tipy 20
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, janewe, Hazentla, Lota, Psavec, 6thSun, WAYWARD, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (0)