Kniha
***
Otvírat knihu odzadu
stejně jako lidskou tvář
to bohužel nesvedu
Co bolesti ušetřen bych byl
poznat plody jež z jara raší
tak ochutnat těch květů pyl
jenže osud s námi kráčí
my následujem jeho stín
stokrát prosím, to už stačí!
Už více nésti nesvedu
trhám struny jedním tahem
z hlubiny chci doplout ke břehu
Přečteno 379x
Tipy 34
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, P.P.S., 4LJFilip, PIPSQUEAK, enigman, Juraj Hrom, sophia92, hašlerka, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)