Popsal jsi mou zkušenost, ale bohužel, takový je život a než žít v bolestech a utrpení, je lepší usnout a být vysvobozen...
08.03.2010 12:02:00 | labuť
Je to smutné ale bohužel takový je už život,bere nám ty nejdražší ,jeho tempo je někdy vražedné...skvěle napsané ST!
08.03.2010 08:49:00 | xoxoxo