Báseň o chutné večeři
Komukoliv
přijde k chuti
stůl pln oliv
a k tomu tučnej sejr
- kdo tím zhrdne to je vejr
víno jiskrné a čerstvý chleba
kdo dál hledá ráj...
Ať hledá!
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Chechtalka
Komentáře (1)
Komentujících (1)