Naše je zem
Vojáci padlí za svoji vlast
tohle je válka, tohle jsme my
tohle je život na zemi
a jejich vdovy jenž pocití strast
my jsme tu páni, naše je zem
a naše prokletí z nichž neslezem
víra má svého a v něj si věří
každý je jiný, každý je sám
každý si skládá hlavolam
je zbytečné jako na stromě peří
že války vznikají rukou boží
dokud všechny nepoloží
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Striga, Houda, Richard Ježek, CULIKATÁ
Komentáře (0)