Anotace: Kdopak by neznal večer takový ten zvuk od své drahé půlky, když začne usínat :)
Tak tohle znám jen od táty.Jako dítě jsem tady dostala tvrdý trénink!Takže jsem do života na to byla připravená.Naštěstí mne tohle minulo a doma to neslyším...!:-)
08.03.2010 16:38:00 | modrá...
A můžeš mu 100x opakovat
"ty chrápeš"
A on?Já nikdy nechrápu...
to se ti něco zdálo.
08.03.2010 16:11:00 | Květka Š.
Tak se uč chrápat a věz, že pravé mistrovství je, až se sama svým chrápáním budeš budit! Mně se to občas povede!
08.03.2010 15:21:00 | Zasr. romantik