Anotace: ... .. .
V realitě je možná větší nuda, ale věř, že je to lepší. Když člověk nelétá, nespadne z takové výšky. Ale napsané je to skvěle, tak ode mě stovečka.
15.12.2005 14:10:00 | risik
Lišejníky a mechy
měkounce duši halí
každým soustem
delší a delší krok
pak lehounce vzlétnem do dáli... Bohužel mimo realitu, člověk oproštěn od jakéhokoli citu.
14.12.2005 08:00:00 | Krtica
Mně je z toho neskonale smutno, Černá Mandarinko, ale musíš to ze sebe dostat ... Dojde jistě na jinou krmi, ne tak "osvěžující", ale poctivější ...
13.12.2005 22:32:00 | Hary_nš