Kousky
Anotace: kratičké veršíky, možno chápat i dohromady
Smůla se lepí,
paty mi těžknou únavou.
Všichni jsme slepí.
*
Krákorá vrána,
krajinu prohlíží ospalou.
Již časně z rána.
*
Vidím jen průvod,
za rakví černou, zdobenou.
A neznám důvod.
*
Oči se klíží,
víčka mi klesají, neklesnou.
Smutek se blíží.
*
Ticho mě ničí,
dusím se ponurou samotou.
Bojím se smrti.
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Houda
Komentáře (0)