........
řeč rukou
otevírání úst
beze slov
snídaně bez únavy
obědy bez mručení
večeře bez proslovů
němá komunikace
i v posteli si
nemají co říci
němí milenci
němé party
kolem je příliš ticha
svět si vzal slovní daň
všichni se řídí
záznamníky pocitů a vjemů
zaplatit za slova nelze
a bez nich si každý myslí
na své touhy a přání
........