Anotace: http://domaci.ihned.cz/c1-40991550-krasobrusleni-moc-nerozumim-rekl-paroubek-po-setkani-se-sablikovou
Pěkný nápad napsat o tomhle.
Já se vůbec nedivím, každý přece vidí, že on je vyloženě sportovní typ :)
15.03.2010 14:03:00 | PPetrushka
Paroubkoj se před volbama náramně hodí se vokazovat s těma, kdo jsou skutečně populární a oblíbení (jako Sáblíková), ale i přesto je natolik nafrněnej a (ve skutečnosti) neuctivej, aby plet hrušky s jabkama dohromady. A přesto socani pořád vedou preference a lidi se neopoučej a nepoučej... (aby si to někdo blbě nevyložil: ODS je pro mě stejnej shit, ty malý strany taky...koho volit prostě nevím)
08.03.2010 19:30:00 | 6thSun