Káva v oblacích
Anotace: se někdy tak semele...
Kávovou lžíčku
vylovíš z hrnku
nežli se naděješ,
je to venku...
Marně se potácíš
slzy polikáš
zůstáváš v oblacích
jak pes, čenicháš....
Schizzo lomcuje s tvým "Já"
jsi dole, pak nahoře
co víc se má ?
jak myš v komoře!
Obhlížíš vzdušné zámky,
kroužíš kolem,
prohlížíš známky,
síla jak Golem....
Otáčíš stránky
života hmyzu
oprostíš se
od všeho slizu...
Cukříkem osladíš
polední kávu
stejně jí dopiješ
někdy k ránu...
Navzdory myšlence
utápíš v realitě
mravenci, havrani
číhají na úbytě...
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, mamina, Květka Š., malá slečna
Komentáře (0)