Hmm, vínko..dlouho jsem neměl. Ale žádný předčasný sběr, pěkně vyzrálé!
10.03.2010 21:10:00 | Chancer
Kde je chlaST
i ST rochou rýmů,
(s trochou rýmů)
tam vzniká slaST
evergreenů.
Víno leží
jako my,
sládne,
krásu těží,
věřte mi!
Mám to v rukách,
mám to v hrdle,
zraje,
na Božích mukách
máš to hnedle.
ST***!
08.03.2010 23:48:00 | Zasr. romantik
slámové
luxusní
ochutnávám
mnoho dní
víš
zdá se
zdá
je to
poezie
Tvá...
ST
08.03.2010 20:51:00 | Mbonita