Zima vládne
V zámku zimního království,
mrzne, sněží a netaje,
nikdo nečeká vítězství,
něco tu však nehraje
Královna sedí a sedí,
nemrká, nejí a nepije,
stále jen před sebe hledí,
vyhlíží jarní naděje
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, CULIKATÁ, Zefi, Agniezka
Komentáře (0)