Kdyby slunce náplastí mě bylo
Ach kdyby slunce náplastí mi bylo
když déšť a vichr srdce rve mi na kusy
pak možná by i smělo
pohladit zlíbat v duši něžné krokusy
Ach kdyby mračna roztály jak ledovec
když zpěv se mísí krví mou
pak možné je že na konec
zaznělo by pár písní s kytarou
Ach kdyby se mohl život držet za ruku
a nechal se vést jak v plenách batole
nemuselo dnes slovo mé
být tmavé jak hrdlo pistole
Ach kdyby slunce náplastí mi bylo
a pomohlo by s duší jen si hrát
tak noc by nevraštila čelo
jen hvězdy mohla bych si zvát
Ach kdyby mračna roztály jak ledovec…
kytaro hraj mi na konec
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, mexx, Houda, modrá..., labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)