Užasné, příteli!!!
Velmi se mi líbí tahle první sloka, tou si řekl tak mnoho krásného a pravdivého:
Jako sůl. Jak voda jsme si drazí
Démant, zlato z cihel. Dopis z Indie
Mráz až úzko, kvetou zimostrázy
tichým tónem páva. Vzkřik. A nežije.
12.03.2010 15:29:00 | carodejka
patříš mezi ty,které tu považuji za básníky,ostatní jen píšou.
ST
10.03.2010 09:19:00 | mademoiselle secret
kdy i smutek na jazyku sládne
jako špalek z pouti naší vsi.
A dny utíkají a nijak nejsou ladné
narážejí bloudí. Jak slepí ohaři...nádherné ST!!!
09.03.2010 11:12:00 | xoxoxo
prostě nádeherně pojatá poezie,čistá ve formě,hluboká v obsahu,skvostné metafory,oslovující...ano jsi hotový básník.
ST
09.03.2010 09:48:00 | Mbonita