Proč?
Proč podivným hrám
jen podléhám
proč tak sám jsem
proč láska je snem
v ten zamrzlý čas
když smutek je v nás
jen mrazivý den
jen nezájem žen
jak zpěněný kůň
jak bezedná tůň
jen bezčasí dřímot
je krutý život.
Tak divno zde i tam
když smutku podléhám
jak mám se smát
jen šaška hrát
ve hrudi mor
zoufalý tvor
šílený sbor
mně na úkor.
Krutostí žen
jsem unesen
hedvábný sen
poslední sten
křičet bych chtěl
kdybych jen směl
poslední pád
a už jen spát.
Spát věčný sen
ven z kola ven
poslední vzdech
kéž bych už zdech‘.
Přečteno 321x
Tipy 23
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, ilona, jaroslava anna, hašlerka, Psavec, Markéta Hl., zelená víla, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)