MIKROSKOP VZPOMÍNEK
Dívám se,
a v hlavě se myšlenka řítí
kam asi letí
jak srdce to tiká
a ty řekneš:Buď už zticha"
já nechci
jsem jako stroj
neprohrávám boj
jsou to jen částečky
plno frází
ráno co doprovází
mlčí plačky
mikroskop naděje
mikroskop vzpomínek
nedusí plamínek
ten jen varuje
v části tvého těla
v části tvého mlčení.....
Přečteno 288x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, hašlerka, Psavec, CULIKATÁ, zelená víla, Jarka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)